Avoimet työpaikat

Testi-automaatioasiantuntija (Robot Framework)

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme testausautomaatio-asiantuntijaa.

Oletko huomannut, että testaus ja skriptaus voi koukuttaa ja viedä mitä kiinnostavimpiin projekteihin? Sinulla on kova halu oppia uutta etkä pelkää ottaa haasteita vastaan. Sinulle on tärkeää, että toteuttamasi järjestelmä toimii annettujen vaatimusten ja käyttötapausten mukaisesti. Sanat laatu ja ammattitaito herättävät sinussa ylpeyttä ja kunnianhimoa.

Edellytämme hakijalta:

- kokemusta ja näyttöä ohjelmistotestaamisesta - osaamista testausautomaatiotyökaluista, erityisesti RobotFramework- testausympäristöjen toteuttamisesta ja näyttöä osaamisesta myös käytännön tasolla - tietoteknistä koulutusta

Arvostamme lisäksi:

- kokemusta Jenkins automaatio -ja kehitysalustaratkaisun käytöstä testausautomaatiossa - Python -ohjelmointaitoa Olet oma-aloitteinen, pystyt työskentelemään itsenäisesti ja myös osana tiimiä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla hyvät ongelmanratkaisu- ja viestintätaidot.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut mm. oman vuotuisen koulutusbudjetin, jonka voit käyttää joustavasti itsesi kehittämiseen ja kouluttamiseen. Useissa asiakasprojekteissa on mahdollisuus sovittaa työ ja vapaa-aika joustavasti oman aikataulusi mukaisesti.

Jos tämä herätti kiinnostuksesi, niin älä mieti enää! Hae heti ja tule osaksi kasvavaa huipputiimiämme.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla tiedustelut@ict-factory.fi Tiedustelut sähköpostitse pekka.ryhanen@ict-factory.fi tai puhelimitse 0400-324050.Test Manager

Haemme asiakasprojekteihimme kokeneita Test Managereita.

Toivomme hakijoilta
• käytännön kokemusta ja ymmärrystä testauksesta tietojärjestelmähankkeissa
• kokonaisvaltaista testausprosessin hallintakykyä
• teknistä ja eri testaustyökalujen osaamista
• suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa
• aktiivisuutta ja sosiaalisia taitoja

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissa. Asiakasprojektiemme kesto vaihtelee muutaman kuukauden mittaisista toistaiseksi voimassa oleviin. Työskentely tapahtuu yleensä asiakkaidemme toimitiloissa ja usein on mahdollisuus myös osittain etätyöhön.

Voit työskennellä halutessasi myös oman yrityksesi kautta.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla tiedustelut@ict-factory.fi Tiedustelut sähköpostitse pekka.ryhanen@ict-factory.fi tai puhelimitse 0400-324050.